Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drama siamezelor: După ce Carmen și-a găsit iubit, ce este nevoită sora ei să facă / VIDEO

Instagram
Gemenele siameze Lupita și Carmen

Gemenele siameze Abby și Brittany Hensel nu sunt singurele gemene conjuncte celebre.  Carmen și Lupita Andrade, în vârstă de 23 de ani, din Connecticut, sunt de asemenea gemene conjuncte, care își trăiesc viața într-un mod foarte special: Doar una are un iubit, în timp ce cealaltă spune că este asexuală, deși împart același vagin.

Vezi și: Dragoste fără limite: Abby, una dintre celebrele surori siameze, s-a căsătorit

 

O pereche de gemene siameze au dezvăluit câte ceva din stilul lor de viață incredibil de unic, arătând cum este cu adevărat să locuiești în același corp - în timp ce ripostează la străinii care le bombardează cu întrebări josnice despre viața lor. Carmen și Lupita Andrade, în vârstă de 23 de ani, sunt cât se poate de apropiate ca două surori, iar recent s-au destăinuit despre această legătură în timpul unui video foarte sincer, împărtășit pe conturile lor de socializare.

Gemenele, care s-au mutat în SUA din Mexic când aveau doi ani și care acum locuiesc în Connecticut, au dezvăluit care sunt întrebările care li se pun cel mai des, într-un videoclip postat pe TikTok.  Femeile, care împart organe și membre sub talie, continuă să răspundă la întrebările pe care urmăritorii lor curioși sunt disperați să le afle.

Carmen (dreapta) și Lupita Andrade, 23 de ani, sunt cât se poate de apropiate. Când s-au născut, medicii le-au spus părinților lor că vor trăi probabil doar câteva zile - dar au sfidat toate prognosticurile - dar au în comun unele efecte neobișnuite ca urmare a faptului că împart părți ale corpului.

Doar una dintre gemenele conjuncte poate să șofeze

 

'Dacă una dintre noi este obosită, nu înseamnă că suntem amândouă obosite, pentru că avem două creiere separate', începe Carmen. 'Da, una dintre noi poate fi trează și cealaltă poate fi adormită pentru că, din nou, avem creiere diferite. Suntem două persoane separate', a subliniat ea.

De asemenea, Lupita risipește orice teorie că își pot controla reciproc membrele. 'Nu, nu ne putem controla reciproc membrele sau jumătățile', a spus ea. 'Dar eu pot conduce', a intervenit Carmen. 'Eu am piciorul drept, așa că eu conduc'.

Au adăugat că împart același flux sanguin, așa că alcoolul le afectează pe amândouă, dar că se simt sătule în ritmuri diferite pentru că au două stomacuri. 'Împărtășim fluxul sanguin, așa că în cele din urmă, când una dintre noi va muri, se va declanșa septicemia și, evident, în câteva ore sau zile și cealaltă va muri', a explicat ea, potrivit Daily Mail. 'Dar noi nu suntem moarte, așa că de ce să ne întrebăm mereu asta?'.

O altă întrebare care li se pune frecvent este și cea referitoare la ramificațiile legale în cazul în care una dintre femei comite o infracțiune. 'Nu am trecut niciodată prin acest proces, deci cum am putea avea astfel de cunoștințe?'. a răspuns Carmen la întrebarea sumbră.

Ce face iubitul lui Carmen când aceasta doarme, dar sora ei nu?

 

Carmen a abordat, de asemenea, un subiect des discutat: relațiile și sexul, întrucât ea și Lupita au în comun sistemul reproducător. Ea a explicat, de exemplu, că amândouă au endometrioză și se confruntă cu dureri pelviene. 'Așa că faceți voi calculele întrebărilor voastre ciudate și nepotrivite despre sex', a glumit ea. Carmen se întâlnește cu iubitul ei, Daniel, de trei ani, și le-a reamintit adepților că se întâlnește doar cu Carmen, nu și cu Lupita. 'El nu a început cu o întrebare despre starea mea', a spus ea. 'Am anxietate socială și am ajuns să anulez întâlniri în ultimul moment, dar m-am simțit calmă pe drum'.

Ea a mai adăugat că Daniel și Lupita, care este asexuată, sunt buni prieteni. 'Este amuzant pentru că eu stau trează mai târziu decât Lupita, dar când Daniel doarme la mine, eu adorm repede - iar el stă treaz și vorbește cu ea', a împărtășit Carmen. Gemenele au vorbit, de asemenea, despre posibilitatea de a avea o familie într-o zi, dezvăluind că nu sunt capabile să aibă copii. 'Nu putem avea copii, nu ne dorim copii, iar partenerul meu simte la fel', a explicat Carmen.

De asemenea, au mai spus că, din cauză că 'împart' atât de multe 'structuri interne', operația de separare este mult prea riscantă pentru ele - dar nu se satură una de cealaltă, în ciuda faptului că sunt una în jurul celeilalte în fiecare secundă a zilei. 'Uneori, la sfârșitul zilei, suntem pur și simplu epuizate și nu vrem să vorbim. Atunci mergem pe dispozitive diferite și ne facem propriile noastre lucruri', a spus ea. 'Eu am laptopul meu pentru a-mi face temele, iar Lupita își va pune căștile și va asculta muzică sau va intra pe telefonul ei. Am fost unite toată viața, așa că nu e ca și cum ne lipsește independența noastră. Este tot ce am cunoscut vreodată, nu?'.

 

@carmenandlupita

Your long awaited FAQ

♬ original sound - Carmen and Lupita

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.