Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DRAMATIC - Bărbatul rănit după explozia unei sonde în Harghita A MURIT UPDATE Reacția Romgaz

Libertatea
Explozie

Bărbatul rănit vineri în explozia de la Cecheşti a murit, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Harghita, dr. Peter Szilard.

Potrivit acestuia, bărbatul avea leziuni craniene grave, a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitat.

Sursa citată a mai afirmat că decesul s-a produs în ambulanţa SAJ, înainte ca pacientul să fie preluat de echipajul de terapie intensivă de la Târgu Mureş, scrie Agerpres.

În urma exploziei, care nu a fost urmată de incendiu, bărbatul, angajat al Romgaz, a fost lovit la cap.

ISU Harghita a informat că incidentul s-a produs la sonda 25 Chedea, aparţinând SC Romgaz, în localitatea Cecheşti, cauzele producerii deflagraţiei urmând să fie stabilite.

UPDATE

Romgaz a transmis vineri, că în perioada următoare, va investiga cauzele şi va face o evaluare a pagubelor materiale provocate de explozia separatorului subteran din localitatea harghiteană Cecheşti. , care a dus la moartea unui angajat Romgaz Mediaş.

„Compania Romgaz este alături de familia îndurerată şi transmite în aceste momente de doliu, sincere condoleanţe. Urmează ca în perioada următoare să se investigheze cauzele care au dus la producerea incidentului şi să se facă o evaluare a pagubelor de natură materială provocate”, anunță compania într-un comunicat.

Vineri, în jurul orei 9.30, s-a produs o explozie a separatorului subteran, care s-a soldat cu moartea unui operator de extracţie, care efectua refularea apelor reziduale din separatorul subteran către bazinul colector.

Au fost alertate echipajele de intervenţie, iar o ambulanţă a Spitalului Cristuru Secuiesc s-a deplasat la faţa locului. Pacientul a fost transportat la spital, iar după primele investigaţii s-a constatat că este nevoie de o intervenţie chirurgicală de urgenţă, fapt pentru care a fost solicitat elicopterul „SMURD-Mureș” pentru transport.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani trebuia să ajungă la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș, însă starea sa de sănătate s-a agravat și a murit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.