Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drumarii au intervenit în această noapte cu peste 800 de utilaje şi au răspândit peste 3.500 de tone de material antiderapant

deszăpezire

Drumarii au intervenit, de luni seară până marți dimineață, cu peste 800 de utilaje şi au răspândit peste 3.500 de tone de material antiderapant, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Un drum din Covasna a fost blocat o oră din unui copac căzut, potrivit Mediafax.

În intervalul luni ora 17:00 – marți ora 5:00, drumarii de la CNAIR au acționat pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi cu 818 utilaje și au împrăștiat aproximativ 3593 tone material antiderapant.

Citește și: Cazul Robert Roșu 2: un alt avocat este trimis de DNA în judecată

Drumarii din București au intervenit cu 122 autoutilaje și au răspândit 697,5 tone de material antiderapant, DRDP Craiova - 120 autoutilaje, au răspândit 297 tone material antiderapant, DRDP Timișoara - 114 autoutilaje, au răspândit 511,5 tone material antiderapant, DRDP Cluj - 140 autoutilaje, au răspândit 701 tone material antiderapant, DRDP Brașov - 112 autoutilaje, au răspândit 515,7 tone material antiderapant, DRDP Iași - 150 autoutilaje, au răspândit 806,7 tone material antiderapant, iar DRDP Constanța – 60 autoutilaje, au răspândit 60,2 tone material antiderapant

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să respecte restricțiile instituite pe anumite sectoare de drum, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, arată Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

În noaptea de luni spre marți, traficul a fost închis o oră pe DN13E, la intrarea în localitatea Vâlcele, județul Covasna, după ce pe șosea a căzut un copac din cauza zăpezii acumulate pe crengi. Angajații DRDP Brașov au intervenit alături de echipele ISU Covasna, iar traficul a fost reluat în mai puțin de o oră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.