Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DSP Bihor susține că numărul persoanelor internate în spital cu COVID-19 este mai mare cu 17 față de ziua precedentă

SANADOR
testare covid

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bihor a anunţat, joi, că numărul persoanelor cu COVID-19 internate în judeţ este de 252, cu 17 mai multe decât miercuri, 696 de persoane din cele 1.165 confirmate fiind vindecate, infomrează Agerpres.

Citește și:  VIDEO SCANDALOS! Un preot și-a BĂTUT nevasta în plină stradă: 'Printr-o orbire de moment am pierdut controlul'

Potrivit unui comunicatului remis de DSP, echipele mixte de poliţişti şi jandarmi au verificat, în ultimele 24 de ore, 456 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de protecţie individuală şi a prevederilor legale în vigoare. În urma controalelor au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. În aceste misiuni au fost implicaţi 162 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Jandarmii bihoreni au asigurat măsuri de pază şi protecţie la nivelul centrului de carantină activ. În misiunile desfăşurate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bihor au fost implicate 51 de cadre, din care 21 în patrule mixte pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie individuală şi a prevederilor legale în vigoare.

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Crişana" Bihor au asigurat suportul operaţional şi fluxul informaţional la nivelul Centrului Judeţean de Comandă şi Coordonare a Intervenţiei (CJCCI), precum şi transportul persoanelor confirmate ca infectate la spitalul Clinic Municipal "Dr. Gavril Curteanu" Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 20 de cadre ISU.

Începând de miercuri, 5 august, a intrat în vigoare hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Bihor conform căreia toate persoanele au obligaţia de a purta masca de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, în pieţe, târguri şi expoziţii, în zonele de aşteptare a mijloacelor de transport în comun, în spaţiile de aşteptare pentru accesul în obiectivele turistice, precum şi în zonele în care au loc serbări publice sau pelerinaje. Sunt exceptaţi de la obligativitatea purtării măştii de protecţie copiii cu vârsta mai mică de 5 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.