Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dublă medalie de aur pentru echipajul de bob două persoane masculin al României

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman
campionatul mondial de bob

Mihai Cristian Tentea și Ciprian Nicolae Daroczi au obținut medalia de aur în Cupa Europei la proba de bob 2 persoane masculin. Sportivii și-au adjudecat aurul și în cadrul Campionatului European de juniori Under-26, anunță Federația Română de Bob și Sanie.

Conform FRBS, la Wintenberg, competiția a fost acerbă, 23 de echipaje luând startul în Cupa Europei. Românii au reușit în cele două manșe de concurs să coboare fără greșeală pârtia și i-au bătut pe germani la ei acasă, scrie Mediafax.

„În acest moment, atât eu cât și Ciprian, ne simțim foarte fericiți pentru acest rezultat. Trăim o emoție de nedescris mai ales că am câștigat aurul continental în Germania, practic pe partia lor de casă.

Titlul acesta reprezintă pentru noi o confirmare a muncii noastre și ne dă speranță pentru viitor. Am avut un sezon mai dificil din cauza unor accidentări minore și suntem foarte mândri că astăzi am reușit să câștigăm competiția și totodată să înregistrăm cel mai bun timp la start”, a declarat Mihai Cristian Tentea, pilotul echipajului de bob 2 persoane.

Echipajul de bob 4 persoane al României, condus tot de pilotul Mihai Cristian Tentea, va concura sâmbătă la Cupa Europei și la Campionatul European de Juniori de la Wintenberg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.