Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ducesa Meghan de Sussex, cea mai bine îmbrăcată personalitate a anului 2018. Ce alte celebrități se regăsesc în topul revistei People

www.wsj.com
Prințul Harry Meghan Markle

Ducesa Meghan de Sussex, soția prințului Harry al Marii Britanii, s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine îmbrăcate personalități ale anului 2018, realizat de prestigioasa revistă People, potrivit Mediafax.

În vârstă de 37 de ani, fosta actriță americană ocupă prima poziție în celebrul top anual, în care se mai regăsesc vedetele hollywoodiene Cate Blanchett și Sandra Bullock, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, soția cineastului George Clooney, și starul de reality show Kim Kardashian.

"Nu am avut niciodată în top membri ai familiilor regale sau personalități din afara Hollywood-ului. Dar, când vorbești despre stil și 2018, nu poți începe conversația fără să o menționezi pe Meghan Markle", a declarat directorul departamentului Stil și frumusețe al revistei People, Andrea Lavinthal, pentru Reuters.

"Stilul ei a fost cel care s-a aflat cu adevărat în lumina reflectoarelor anul acesta, deci am simțit că trebuie nu numai să o includem în top, ci și să o punem pe primul loc", a mai spus Lavinthal.

Ducesa Meghan a fost lăudată pentru faptul că îmbină ținute pe care și le poate permite oricine cu cele de designer, deși de mai multe ori a încălcat protocolul regal britanic, alegând să nu poarte ciorapi, să își dezgolească umerii și să abordeze coafuri lejer ciufulite.

Reprezentanții People au caracterizat stilul ei drept "șic natural, fără efort". Ducesa pare "elegantă, fără să arate perfect", a mai spus Lavinthal.

Editorii People au mai lăudat-o pe actrița australiană Cate Blanchett pentru că alege ținute de designer îndrăznețe, dar impecabile. Amal Clooney a fost remarcată pentru "un stil îndrăzneț și strălucitor unic", în timp ce despre Sandra Bullock editorii au spus că "nu a arătat niciodată mai uluitor".

Anul trecut, titlul de cel mai bine îmbrăcată vedetă i-a revenit actriței australiene Nicole Kidman.

Topul celor mai bine îmbrăcate personalități din 2018 va fi publicat în ediția de vineri a revistei People.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.