Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Duel în tenis: Djokovic - Nadal în semifinalele turneului de la Roma (ATM)

Digisport.ro
 Djokovic - Nadal

Tenismanul sârb Novak Djokovic, fost numărul unu mondial, s-a calificat în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 4,87 milioane euro, învingându-l în trei seturi, 2-6, 6-1, 6-3, pe japonezul Kei Nishikori, într-o partidă disputată vineri seara la Foro Italico, scrie Agerpres.

Djokovic (30), ajuns pe locul 18 în ierarhia ATP după problemele medicale cu care s-a confruntat anul trecut, se va lupta pentru un loc în finală cu marele său rival, spaniolul Rafael Nadal, care a dispus la rândul său, cu 4-6, 6-1, 6-2, de italianul Fabio Fognini.

Citește și: WTA: Ce spune Caroline Garcia după meciul cu Halep din sferturi la Roma

Nadal şi Djokovic s-au întâlnit de 50 de ori până acum în circuitul profesionist, sârbul având 26 de victorii, iar ibericul 24. Ultimul lor duel a avut loc anul trecut, în sferturile de finală ale Mastersului 1.000 de la Madrid şi s-a încheiat cu victoria lui Nadal (6-2, 6-4).

Tot vineri, germanul Alexander Zeverev, numărul 3 mondial şi deţinătorul titlului la Roma, l-a învins cu 6-4, 6-3, 6-3 pe belgianul David Goffin, iar în semifinale îl va avea ca adversar pe croatul Marin Cilic (locul 5 ATP), care a trecut în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, pe spaniolul Pablo Carreno.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.