Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Cardoso și-a reziliat contractul cu UTA

digisport.ro
dumitru cardoso

Clubul de fotbal UTA a anunţat, luni, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial, rezilierea de comun acord a contractului cu atacantul italian de origine română Nicolao Manuel Dumitru Cardoso, conform Agerpres.

"Clubul nostru a ajuns la un acord de reziliere pe cale amiabilă cu Dumitru Cardoso. Cardoso este şi marcatorul ultimului nostru gol în sezonul recent încheiat, în remiza 1-1 de la Bucureşti împotriva celor de la Dinamo. Îi mulţumim pentru aportul adus în ultima stagiune de campionat şi îi dorim multă baftă în următoarele aventuri", se menţionează pe site-ul citat.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani, transferat în luna ianuarie a acestui an de la gruparea sud-coreană Suwon Bluewings, a bifat 740 de minute în 13 jocuri în tricoul formaţiei UTA. El a marcat 3 goluri şi a oferit 2 pase decisive.

Dumitru Cardoso, născut pe 12 octombrie 1991 în Suedia, a mai jucat în cariera sa la echipe ca Napoli în Serie A, are peste 100 prezenţe în Serie B, precum şi apariţii în Championship (liga secundă engleză) pentru Nottingham Forest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.