Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Coarnă: La spitalul Gerota a scăpat situația de sub control, 40-50% din teste sunt pozitive / Liberali vor să mă distrugă

antena3.ro
Dumitru Coarna

Președintele sindicatului polițiștilor, Dumitru Coarnă, a declarat marți, la Antena 3, că sunt liberali care vor să-l „distrugă”. Coarnă a relatat că a aflat că un PNL-ist important ar fi spus în grupuri restrânse: „În două săptămâni pe Coarnă îl vom distruge”. „Nu spun acum despre cine este vorba. Știu ca sunt incomod”, a adăugat Coarnă. El a indicat că totul pornește după ce a atras atenția că este haos la spitalul Internelor pe tema COVID-19. „La spitalul Gerota lucrurile sunt scapate de sub control”, a spus Coarnă la Antena 3. Potrivit acestuia, aproximativ 40-50% din testele făcute până acum la spitalul MAI sunt pozitive. Coarnă nu a spus de unde are informațiile legate de testele COVID-19 făcute la Gerota.

La Spitalul Gerota se află internat ofițerul MAI diagnosticat cu noul COVID-19, care a ascuns inițial faptul că a fost în Israel și care a infectat deja 30 de persoane. Managerul spitalului Gerota a fost depistat și el pozitiv cu noul coronavirus, dar și un alt medic.

Vezi si: Dr. Cătălin Apostolescu (Matei Balş): Va veni momentul ca românii să stea în corturi militare, pat lângă pat. Și trebuie să fie pregătiți psihologic .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.