Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Dragomir, despre Andrei Ivan: S-a născut talent, dar mă tem că va muri speranţă

Radu Tudor
dumitru dragomir

Dumitru Dragomir (72 de ani) consideră că transferul de trei milioane de euro, la Krasnodar, a fost marele pas în spate făcut de Andrei Ivan (21 de ani), scrie Mediafax.

Pentru fostul şef al LPF, drumul în fotbal al olteanului ar fi trebuit să fie altul, cu o "rampă de lansare" înainte de pasul spre fotbalul mare din Europa.

Împrumutat de ruşi la Rapid Viena, Ivan a intrat pe finalul meciului cu FCSB şi e anunţat titular pentru returul de la Bucureşti, în absenţa lui Berisha, dar evoluţia sa nu l-a impresionat pe Dumitru Dragomir. Acum, "Corleone" se teme că fostul internaţional va avea soarta altor tineri fotbalişti care au plecat devreme în Europa şi nu au reuşit să se adapteze: "S-a născut talent, dar mă tem că va muri speranţă. Are calităţi, dar stagnează de doi ani de zile. Convingerea mea e că a fost împins, a fost vândut pe bani mulţi", a spus Dragomir, pentru ProSport.

Citește și: Nicolae Dică: Zlatinski nu este legitimat încă şi nu poate evolua în meciul cu FC Viitorul

Aflat în căutarea unui sezon care să-i permită să spere fie la un transfer definitiv la Rapid Viena, fie la o altă mutare în Europa, Ivan primeşte din partea lui Dragomir motivul pentru care nu şi-a atins, încă, potenţialul arătat în Oltenia: "Ciorbele reîncălzite sunt bune dacă sunt piperate. Altfel, nu! Trebuia să joace la o echipă mai mică doi ani şi, apoi, spărgea tot", a mai punctat Dragomir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.