Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Dragomir dezvăluie problemele Stelei: Ce trebuie să facă Nicolae Dică

Radu Tudor
dumitru dragomir

Dumitru Dragomir a vorbit despre Steaua și este de părere că Becali trebuie să-l lase lucreze pe Nicolae Dică, susținând că l-a încurcat de multe ori în prima parte a sezonului. "Eu îl văd pe Dică un antrenor isteţ, dar trebuie să găsească o cale şi să îl facă pe Gigi să înţeleagă că antrenorul este cel care răspunde pentru rezultate.

După părerea mea, Dică trebuie să înveţe să lucreze precum lucra Oli cu Gigi. Au fost meciuri în acest sezon când patronul Stelei l-a încurcat pe Dică cu ideele lui tactice şi nu este bine. În plus, trebuie să îşi mai rezolve şi problema cu jucătorii accidentaţi. La o echipă de top nu este ok să ai atîţia jucători accidentaţi

Dan Petrescu este un antrenor experimentat şi o să încerce să se folosească de orice conflict intern de la Steaua", a spus Dumitru Dragomir la Fanatik.

Fostul conducător al LPF a vorbit și despre lupta la titlu, declarând că CSU Craiova poate face surpriza în lupta cu Steaua și CFR Cluj. "Acest campionat este mult mai tare faţă de cel în care Viitorul a câştigat titlul în Liga 1. Sunt angrenate trei formaţii. CFR şi Steaua sunt primele două favorite, dar după părerea mea nu trebuie subestimat deloc Devis Mangia de la Craiova, văd că începe să facă treabă bună la echipă. Sistemul de joc pe care el l-a implementat acum la Craiova, 4-3-3, se potriveşte de minune oltenilor. Sunt sigur că cei de la Craiova vor pierde foarte greu pe teren propriu, la anul, cu atâţia suporteri în spate", a adăugat Dragomir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.