Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Dumnezeu şi Jandarmeria' - Rareş Bogdan anunţă cum gestionează Guvernul situaţia românilor care se întorc în ţară

Facebook
rares bogdan

Rareş Bogdan este de părere că românii care se întorc în ţară ar trebui să stea în carantină timp de 14 zile, însă acest lucru nu este posibil în starea de alertă, motiv pentru care Guvernul se bazează pe Jandarmerie şi pe... Dumnezeu.

Întrebat la Antena 3 cine are grijă ca oamenii de la vămi să meargă acasă, să respecte regulile, Rareş Bogdan a răspuns: "Dumnezeu şi Jandarmeria Română. Atât. Din păcate, aceşti oameni nu mai pot fi preluaţi, ca în starea de urgenţă, cu maşini ale Jandarmeriei şi Poliţiei. Trebuie gândite poduri aeriere, să fie aduşi cu aeronave Tarom şi Blue Air. Vor fi din ce în ce mai mulţi români care vor dori să intre în ţară pentru că s-a încheiat şi starea de urgenţă în ţările unde au fost blocaţi."

Prim-vicepreşedintele PNL dă vina şi pe Avocatul Poporului şi CCR, deşi Curtea nu s-a pronunţat asupra prevederilor legate de carantină, ci doar cu privire la amenzile din starea de urgenţă. În acest moment, oamenii pot fi duşi direct în carantină doar dacă este dovedit că sunt purtători de COVID, a spus afirmat Rareș Bogdan, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.