Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dunărea Galaţi, a doua finalistă a Campionatului naţional de hochei

agerpres
Hochei Dunarea Galati

CSM Dunărea Galați, deținătoarea titlului, s-a calificat în finala Campionatului Național de hochei pe gheață, vineri seara, după ce a învins-o în deplasare pe ASC Corona 2010 Brașov cu scorul de 5-1 (0-0, 3-1, 2-0), în al patrulea meci al semifinalei.

Dunărea s-a impus cu 3-1 la general. În primele două meciuri, de la Galați, Dunărea a trecut de Corona cu 4-3, la șuturile de departajare, apoi brașovenii au câștigat cu 6-3, iar sub Tâmpa gălățenii s-au impus în ambele partide, cu 3-2, după prelungiri, joi, și cu 5-1 vineri. Corona a deschis scorul în ultima partidă, prin Csanad Fodor (21:15), dar oaspeții au punctat de trei ori în decurs de circa cinci minute, prin Szabolcs Szocs (23:35) și Vitali Donika (25:02, 28:47). În ultima repriză, Dunărea a mai înscris de două ori, prin Robert Krajci (50:50) și Donika (57:33).

În finală, CSM Dunărea Galați o va înfrunta pe Sport Club Miercurea Ciuc, care a dispus cu 3-0 la general de CSA Steaua București. Semifinalele au avut loc după regula ''cel mai bun din cinci meciuri''. Steaua și Corona Brașov vor juca finala mică, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.