Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După amenințările echipei lui Joe Biden, oamenii lui Donald Trump reacționează: 'Transferul de putere va fi paşnic'

Agerpres
Donald Trump

Unul din principalii consilieri economici ai preşedintelui american în exerciţiu, Donald Trump, a afirmat vineri că va avea loc un transfer paşnic al puterii, cu toate că şeful statului nu dă semne că ar ceda în faţa rivalului său democrat Joe Biden, relatează dpa.

"Cred că transferul de putere va fi paşnic", a declarat, pentru CNBNC, Larry Kudlow, întrebat dacă este necesar un astfel de transfer pentru a menţine calmul pe pieţe, scrie agerpres.ro.

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie

"Avem cea mai mare democraţie a lumii şi respectăm statul de drept, şi aşa va face şi acest preşedinte", a spus Kudlow.

Echipa de campanie a lui Donald Trump susţine că alegerile ''nu s-au încheiat'' şi contestă avansul luat de Biden în mai multe state cheie, reclamând şi fraude. Candidatul republican a susţinut încă dinaintea scrutinului că votul prin corespondenţă, folosit masiv la aceste alegeri desfăşurate în condiţii de pandemie, este predispus la fraude. Dar el nu reuşeşte să aducă dovezi.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’

După ce joi bursa de pe Wall Street a deschis şedinţa în creştere, investitorii estimând că vor fi adoptate noi măsuri de stimulare fiscală după alegerile din SUA, vineri NYSE a deschis în scădere, după ce Departamentul american al Muncii a anunţat că în octombrie au fost create mai puţine noi locuri de muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.