Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dupa atacul cu gaini a venit atacul cu sobolani rosii. Cine face deratizarea

sobolan rosu

Sediul ACL a fost "atacat" cu gaini moarte si vii in dimineata de marti. ACL acuza PSD de acest atac "abominabil", cum a spus chiar presedintele PNL Klaus Iohannis. Catalin Predoiu a venit insa la randul sau cu un atac la adresa PSD - el i-a numit pe acestia sobolani rosii care ar urma sa fie deratizati de DNA.

"Domnul Ponta, daca tot va plac necuvantatoarele sa va tineti sobolanii rosii in Kiselef pana vine DNA cu deratizarea", a spsu Catalin Predoiu intr-o conferinta de presa.

La randul sau, senatorul PNL Corneliu Dobritoiu sustine ca atacul cu gaini este de factura oculta, pagana si simbolizeaza o amenintare cu moartea. Mai mult decat atat el avertizeaza PSD ca acest gest de campanie va ajunge la urechile liderilor europeni prin vocea lui Joseph Daul - presedinte PPE - care s-a aflat la sediul ACL chiar in momentul atacului.

"Nu noi vom duce mesajul practicilor de campanie ale PSD in Europa ci banuiesc ca domnul Daul o va face. Nu are nimic crestin in el, acest gest. E un gest pre-crestin. E un gest al mafiotilor din anii '30. A fost o practica nazista. Toate simbolizau o amenintare cu moartea.

Ponta sa-si opreasca ciracii de la actiuni care vor starni un val de nemultumiri. Nu ocultismul trebuie sa domine campania electorala, ci dezbaterea libera, democratica", a spus Corneliu Dobritoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.