Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După bombardamentul american din Siria, Rex Tillerson este aşteptat la Moscova

Rex Tillerson

Preşedintele Comitetului pentru Afaceri Internaţionale al Dumei de Stat ruse, Leonid Slutki, a declarat vineri că este puţin probabil ca loviturile aeriene lansate de SUA în Siria să conducă la anularea vizitei planificate a secretarului de stat al SUA, Rex Tillerson, la Moscova săptămâna viitoare, relatează Reuters, potrivit agerpres.

"Nu cred că acest lucru va avea impact asupra vizitei lui Tillerson, avem nevoie să restabilim dialogul. Ar trebui să-l primim pe Tillerson, să facem schimb de opinii şi să încercăm să convingem Washingtonul", a declarat Leonid Slutki pentru canalul de televiziune Russia 24, informează Interfax.

REACȚII internaționale la atacul din Siria. Lumea occidentală, alături de Trump

"Este mult mai bine decât să ne ascundem după deget", a mai spus Slutki, care este deputat din partea Partidului Liberal Democrat al lui Vladimir Jirinovsiki.

Secretarul de stat american Rex Tillerson are prevăzută o vizită săptămâna viitoare în Rusia.

Statele Unite ale Americii au tras vineri dimineaţă zeci de rachete de croazieră asupra unei baze aeriene din Siria de unde se bănuieşte că a fost lansat atacul cu arme chimice asupra oraşului sirian Khan Shaykhun, în care au fost ucise cel puţin 86 de persoane. Preşedintele rus Vladimir Putin a calificat acţiunea americană drept o agresiune "împotriva unei naţiuni suverane" pornind de la "un pretext inventat" deoarece, în opinia autorităţilor de la Moscova, armata siriană nu deţine arme chimice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.