Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Botoșani, USR și-a negociat în secret viitorul PSD-ist la Constanța: Stelian Ion, iepurele lui Făgădău / UPDATE - Drept la replică

Constanta.ro
Stelian Ion Radu Mazăre

Se întețesc zvonurile despre un blat la Constanța între USR-PSD, care nici nu mai miră după precedentul Botoșani, unde cărțile s-au dat pe față deja. Există materiale foto-video despre o întâlnire secretă dintre Stelian Ion, candidatul USR la primăria Constanței și Dumitru Babu, viceprimarul și mâna dreaptă a lui Decebal Făgădău (cam cum era Făgădău pentru încarceratul actualmente Radu Mazăre). Pe scurt, surse apropiate întâlnirii care nu a fost chiar atât de secretă se pare, Stelian Ion, oricum cvasicompromis de trecutul său prin preajma lui Radu Mazăre, a acceptat ca, în schimbul unor avantaje viitoare pe care le vom afla, să spargă forțele de dreapta din Constanța și, astfel, să îi facă practic culoar lui Decebal Făgădău pentru un al doilea mandat la Primărie.

Informația este în linie cu toate acțiunile de până acum ale deputatului URSist. Acum aproape o săptămână, Ion organiza o conferință de presă comună cu candidatul Alianței Naționale Țărăniste la primăria Constanța, Tudorel Chesoi, dar și alături de reprezentanți ai PLUS, în care anunțau coagularea polului de dreapta, dar fără PNL. Fără PNL, dar pentru PSD. Vom reveni cu mai multe detalii.

Stelian Ion a transmis un drept la replică, după apariția articolului:

„Știri pe surse a publicat astăzi o informație falsă, conform căreia m-aș fi întâlnit în secret cu viceprimarul pesedist al Constanței, Dumitru Babu, pentru ca, în schimbul unor avantaje, să îi fac jocurile lui Făgădău, urmașul lui Mazăre în funcția de primar.

Dezmint vehement această “știre”. Este o intoxicare făcută după manual. Nu m-am întâlnit niciodată pe ascuns cu acest individ, m-am întâlnit doar în public, în ședințele de consiliu în care încerca să îmi bruieze discursul cu tot felul de jigniri. Solicit site-ului Știri pe surse să publice materialele foto-video la care se face referire în articol.

Menționez că viceprimarul la care se face referire este un personaj toxic, vulgar și cu un comportament condamnabil la adresa cetățenilor.

Eu m-am luptat și mă voi lupta neîncetat cu PSD-ul, iar celor care au reușit să introducă astfel de minciuni în redacțiile unor ziare, le spun foarte clar, indiferent de la ce partid sunt: voi lupta cu toată forța mea și a echipei mele să câștig alegerile pentru Primăria Constanța, alături de colegii mei. Cu cât dezinformați mai mult și aruncați cu noroi, cu atât mai simt mai motivat!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.