Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Cătălin Predoiu, în PNL a mai apărut o DEMISIE: 'Am spus că RENUNȚ'

PNL

Preşedintele PNL Covasna, Codruţ Opaiţ, a declarat luni că intenţionează să-şi depună mandatul, personal fiind nemulţumit de rezultatele obţinute la alegerile locale desfăşurate duminică.

Codruţ Opaiţ a precizat că principala sa nemulţumire o reprezintă faptul că PNL nu a reuşit să câştige Primăria oraşului Întorsura Buzăului, candidatul formaţiunii fiind scos din cursa electorală înainte de începerea campaniei, din cauza unei incompatibilităţi.

Citește și: Jurnalist Antena 3 : “Nesimtire si aroganta fara margini”

'Probabil că dacă nu era scos din cursă ar fi câştigat, pentru că era favorit (...) Intenţionez ca miercuri să-mi depun mandatul pe masa conducerii partidului. Nu mă retrag din PNL, nu mă retrag din politică, dar am spus public şi am spus şi colegilor înaintea campaniei electorale, că voi renunţa la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene dacă nu câştigăm Primăria Întorsura Buzăului. Acum trebuie să-mi asum acest lucru şi să mă ţin de cuvânt', a declarat pentru AGERPRES, Codruţ Opaiţ.

El a mai spus că, dealtfel, simte nevoia unei 'pauze de reflecţie', menţionând că ultimii patru ani de opoziţie au fost 'foarte grei şi solicitanţi'.

Citește și: Vasile Blaga se laudă cu REUȘITA PNL de la alegeri: Avem peste 1.000 de primării

Potrivit acestuia, în urma alegerilor desfăşurate duminică, PNL Covasna nu a obţinut niciun post de primar, în schimb a câştigat peste 30 de locuri de consilieri şi are şanse să obţină 4 sau 5 posturi de viceprimari, în funcţie de negocierile pe care le va avea cu UDMR.

Şi preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că se va retrage din politică, în urma refuzului conducerii UDMR de a-l susţine pentru postul de viceprimar al municipiului.

Citește și: SUA trimit una dintre cele mai redutabile arme la Constanța

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.