Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După cazul de la Caracal, CRIMELE unei mame din Suceava ȘOCHEAZĂ România: O ingineră la o multinațională și-a UCIS mai mulți copii

Mai mulți polițiști și criminaliști, însoțiți de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, au ridicat, marți seara, noi probe din gospodăria femeii acuzate că și-a asfixiat copilul nou-născut, existând suspiciuni că aceasta nu ar fi la primul caz de pruncucidere. Este vorba despre o femeie de 37 de ani, mamă a trei copii, cu vârste între 6 și 10 ani, ingineră la o multinațională care activează în zonă, a născut pe 9 august, acasă.

Criminaliștii, însoțiți de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, au ridicat, marți seara, noi probe din grădina femeii de 37 de ani din Poiana Negrii, acuzată de pruncucidere, existând suspiciuni că acesta și-ar fi omorât și alți nou-născuți.

Citește și: Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială

In timpul audierilor, femeia ar fi recunoscut că, în ultimii ani, ar mai fi ucis doi nou-născuți, îngropându-i apoi. Marți după-amiază, anchetatorii s-au reîntors la locuința femeii și au săpat în două locuri din grădină, indicate chiar de femeie, care a fost dusă la fața locului. Din acele zone, criminaliștii au ridicat mai multe probe.

Până la ora transmiterii acestei știri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava nu a oferit detalii despre noile probe găsite în gospodăria femeii de 37 de ani.

Citește și: Frații Dedeman dau o nouă lovitură! Suma uriașă încasată de cei doi

Femeia a fost acuzată, marți, de pruncucidere după ce anchetatorii au stabilit că aceasta născuse acasă un copil, neasistată medical, bebeluș pe care apoi l-a omorât, asfixindu-l cu un sac de gunoi.

„La data de 09 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a judeţului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou-născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns. Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, într-un comunicat de presă.

Citește și: E oficial! Când se va deschide metroul din Drumul Taberei

Fapta femeii a fost descoperită de polițistul din comună, căruia i s-a părut suspect că femeia, care se apropiase de termenul nașterii, a fost văzută fără burtă și fără copil.

Copilul nou-născut a fost descoperit de anchetatori fără viață, într-un sac de gunoi, existând suspiciuni că femeia nu este la primul caz de pruncucidere.

Citește și: Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.