Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a anunțat că nu poate spune rezultatele provizorii ale prezidențialelor, STS lansează o licitaţie de 5,2 milioane de euro

STS

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a lansat o licitaţie de aproape 5,2 milioane euro pentru proiectare şi execuţie de lucrări pentru realizarea infrastructurii de bază, potrivit unui anunţ publicat pe SICAP.

"Achizitia are ca obiect proiectarea si executia lucrarilor pentru realizarea infrastructurii de baza Centru Informatic si Comunicatii in scopul asigurarii serviciilor asigurate de STS beneficiarilor legali", se arată în descrierea anunțului postat pe SICAP.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

Finanțarea sumei de 5,19 milioane de euro destinate lucrărilor se face de la bugetul de stat, nu printr-un proiect sau program finanțat din fonduri ale Uniunii Europene.

Totodată, ofertanții trebuie să aibă capacitatea de a asigura protecţia informaţiilor clasificate nivel „secret de serviciu”.

Citește și: Se anunță un protest de amploare duminică! Se iese în stradă împotriva Mafiei Lemnului

"Ofertantul trebuie să aibă capacitatea de a asigura protecţia informaţiilor clasificate nivel „secret de serviciu”, capacitate dovedită prin obţinerea avizului de securitate eliberat de unitatea specializată din cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale", se mai arată în anunț.

De asemenea, ofertantul trebuie să facă dovada experienţei generale în activităţi de proiectare şi execuţie lucrări de construcţii similare, respectiv trebuie să fi proiectat şi executat în ultimii cinci ani, calculaţi până la data limită de depunere a ofertei, de „infrastructuri de baza Centru Informatic si Comunicatii” celor care fac obiectul achiziţiei, în valoare cumulată de minim 3.000.000 euro fără TVA.

Citește și: Victor Ponta, ultimatum pentru Ludovic Orban: Are timp până luni, la ora 14:00

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.