Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a desființat-o, pe teren, pe Simona Halep, Dominica Cibulkova o critică pe româncă: 'A fost dificil cu toate aceste pauze'

Dominika Cibulkova

Învingătoare fără probleme în meciul din turul al doilea al turneului de la Wuhan, 6-0, 7-5 cu Simona Halep, Dominica Cibulkova (31 WTA) s-a arătat deranjată de cele trei intervenţii ale fizioterapeutului cerute de liderul mondial: "A fost dificil cu toate aceste pauze", a transmis slovaca.

Chinuită de o accidentare la spate încă de la antrenamentul de duminică, Simona a avut nevoie de ajutorul fizioterapeutului în setul întâi, apoi a repetat mişcarea la 1-2 în manşa a doua, după ce a întrerupt o serie de opt game-uri consecutive a adversarei, dar şi ceva mai târziu în manşă. Deşi Halep nu a întrerupt jocul pentru time-out medical, ci a primit îngrijiri doar în pauzele obişnuite dintre game-uri, Cibulkova a făcut o referire la cele trei momente: "Sunt bucuroasă că am reuşit să o înving pe Simona. A fost dificil, cu toate aceste pauze. A fost un meci greu în setul secund, dar am jucat mai bine pe finalul manşei. Ne cunoaştem foarte bine, iar astăzi am reuşit să joc mai bine şi să merg mai departe", a declarat a 31-a jucătoare a lumii, la finalul partidei care a durat 85 de minute, scrie mediafax.ro.

Pentru Simona Halep urmează turneul de la Beijing, China, care se va desfăşura între 29 septmebrie şi 7 octombrie şi la care românca va beneficia, de asemenea, de statutul de favorită 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.