Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a DONAT Rusiei ventilatoare pe care România a dat BANI, SUA își face milă și de noi: Am primit un echipament pentru intervenții SMURD

VoA
economia SUA

SUA a donat României un echipament pentru intervenții SMURD în lupta cu pandemia COVID -19. Cu ajutorul echipamentului medicii pot acorda asistență calificată și pot transportă pacienți infectați cu COVID către unitățile medicale.

Ceremonia a avut loc joi, iar echipamentul a fost dat de reprezentanții Ambasadei SUA oficialilor români de la MAI și IGSU.

Citește și: Comisia Europeana a INTERVENIT: Ministerul Justiției anunță O NOUĂ modificare a Codului Penal

Noul echipament va facilita intervențiile și misiunile la care vor participa angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență, conform Mediafax.

 

„Grație eforturilor depuse de Biroul de Cooperare Militară al Ambasadei SUA, serviciul SMURD din Republica Moldova beneficiază de un lot de echipament performant, care va fi utilizat de medicii și paramedicii care acordă asistență calificată, dar și transportă pacienți infectați cu COVID către unitățile medicale. Potrivit IGSU lotul donat de SUA conține ventilatoare de urgență, saltele de imobilizare, sisteme de izolare și transport a persoanelor infectate, rezervoare medicale de oxigen, termometre digitale și alte produse necesare în valoare de 62 de mii dolari americani”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.