Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a încercat să introducă ilegal în ţară baterii de artificii, un bărbat este cercetat penal

artificii

Un cetăţean român în vârstă de 23 de ani este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, după ce a încercat să introducă în România, prin PTF Giurgiu, materiale pirotehnice ascunse într-o autoutilitară.

"La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru efectuarea controlului la frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean român, în vârstă de 23 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare. În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în cabina acestuia, ascunse, mai multe articole pirotehnice, constând în baterii de artificii. Şoferul a declarat poliţiştilor faptul că a achiziţionat aceste produse din Bulgaria cu intenţia de a le folosi în perioada sărbătorilor", se arată într-un comunicat de presă transmis vineri de ITPF Giurgiu.

Bunurile, estimate la o valoare de şase mii de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu - Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută de art. 37 alin. 1, lit. a, din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.