Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a scăpat de moțiune, Tudorel Toader a intrat în concediu - Ce activități avea programate ministrul

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader PSD

Ministrul Justiției și-a luat trei zile de concediu, joi, vineri și luni, potrivit agendei afisate pe site-ul instituției, decizia venind după ce moțiunea simplă împotriva lui nu a trecut de votul din Parlament.

În ultima perioada, Tudorel Toader a fost criticat atat de opoziție, de reprezentanții sistemului judiciar, cât și de cei ai partidului care l-a propus in funcție.

Nemultumirea principală a PSD are legatura cu întârzierea ordonanțelor de urgență privind Codul Penal, Codul de Procedură Penală și completurile de 5 judecatori ale ÎCCJ, măsuri solicitate de Putere.

Citeste si La doar câteva luni de la înființare, Secția Specială de Investigare a magistraților prezintă raportul de activitate - Kovesi, marea 'captură' a structurii

Astăzi, ministrul ar fi trebui sa participe la sedinta plenului CSM, iar maine ar fi urmat sa aiba loc interviurile pentru funcția de procuror european.

Sedinta CSM s-a amânat din lipsa de cvorum. Tudorel Toader a anunțat ieri că interviurile pentru functia de procuror european s-au amanat, fara a avansa o data la care ar urma sa aiba loc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.