Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce Ambasada Suediei l-a dat de gol la proteste, Dacian Cioloș vine cu o 'aroganță': 'Pe testate! Tocmai i-am trimis cadou'

Dacian Cioloș fes

Fostul premier, Dacian Cioloş, a fost în centrul atenţiei week-end-ul trecut. Acesta a participat la protestele împotriva schimbării legilor justiţiei. Căciula pe care a purtat-o Cioloş în piaţă le-a atras atenţia celor de la Ambasada Suediei care au observat că fesul e de producţie suedeză.

Citeşte şi: Sfaturi importante ale specialiştilor în plină iarnă: Cum să-ți păstrezi pielea mâinilor catifelată și sănătoasă

Nici Cioloş nu a rămas dator şi a anunţat pe facebook faptul că i-a făcut un cadou ambasadoarei Suediei din România. "Mulțumesc Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest pentru atenția acordată fesului pe care l-am purtat duminică la protest.

Citeşte şi: Un important lider PSD a făcut un grav ACCIDENT RUTIER: A intrat cu maşina în pom / FOTO

Pentru plimbări iarna, pe seară, în Piața Constituției sau Piața Victoriei, țin bine și șosetele de lână, lucrate manual, cum sunt cele împletite de femeile de la Roșia Montană. Pe testate! Tocmai i-am trimis cadou doamnei ambasador o pereche, ca-s bune sigur și în Suedia. Pare că vine o iarnă grea", s-a amuzat Cioloş pe reţeaua de socializare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.