Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce Ilie Bolojan a făcut praf coaliția, Ciprian Ciucu iese la rampă: 'Nu am fost un susținător al coaliției cu PSD, dar...'

Facebook
Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu (PNL), primarul Sectorul 6, s-a arătat parțial mulțumit de rezultatele de până acum ale coaliției cu PSD și UDMR. Ciucu a susținut că e adevărat că această coaliție nu a insistat pe anumite reforme pe cât ar fi trebuit. Pe de altă parte, a traversat o perioadă dificilă, exemplu e criza în energie, și, de asemenea, a reușit să implementeze mai multe proiecte concrete.

Întrebat dacă e mulțumit de „stabilitatea” cu care PSD , PNL și președintele Klaus Iohannis se laudă, Ciucu a afirmat: „O să vă dau un răspuns sincer… cât pot eu de sincer, ca politician… Contează foarte mult ca politician să-ți alegi bine cuvintele, nu ai nevoie de dușmani. Tu trebuie, ca primar mai ales, să livrezi comunității. Nu am fost, și se știe acest lucru, unul dintre cei care au susținut această coaliție cu PSD. Trecând peste asta, pot să recunosc că în ceea ce privește anumite reforme nu a excelat această coaliție, dar – și este important acest ”dar” – dacă ne uităm la proiecte, la contractele semnate, la proiectele începute sau care sunt în implementare acum, pot spune că coaliția a livrat. Pe partea de… cum să vă zic eu… a face proiecte concrete, poduri, pasaje, centura Bucureștiului și pe spitale au avansat. Sunt zone în care s-a mers foarte bine cu această coaliție. Mă refer la acele proiecte specifice, ușor de individualizat și pus pe hartă”.

„Iarăși cu sinceritate, că vreau să fac politică sincer, sunt zone în care pe anumite reforme nu s-a insistat pe atât de mult pe cât trebuia să se insiste. Dar a fost o guvernare într-o perioadă grea, de criză economică. Aduceți-vă aminte de problemele din energie și cum a evitat acest ministru al Energiei (Virgil Popescu de la PNL -. n.r.) care e hulit peste tot, prin măsurile pe care le-a luat, creșterile de prețuri care s-au întâmplat în alte țări. S-au făcut lucruri, nu a fost o guvernare chiar ușoară”, a continuat Ciprian Ciucu.

Declarațiile au fost făcute în contextul în care Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor și unul dintre liderii cu greutate în PNL, a criticat de mai multe ori coaliția cu PSD, susținând că ar fi trebuit să livreze mult mai mult decât „stabilitate”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.