Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce PNL și-a anunțat candidatul, și PSD a venit cu soluția la alegerile din Deveselu, localitatea în care primarul mort de COVID a fost ales de oameni

aliman

Candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Deveselu, la alegerile din 27 iunie, va fi actualul viceprimar al localităţii, Nicolae Dobre, a anunţat joi preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, anunță Agerpres.

"Mai mult ca sigur candidatul nostru va fi Nicolae Dobre, actualul viceprimar şi primar interimar. Mâine o să avem un Birou Permanent Judeţean în care vom şi valida candidatura acestuia", a declarat Oprescu.

Întrebat dacă PSD va obţine mandatul de primar al comunei Deveselu, Oprescu s-a arătat încrezător că alegătorii vor vota din nou candidatul social-democrat.

"Bineînţeles că, de fiecare dată când sunt alegeri într-o localitate, există o luptă, o competiţie, votul nu este la noi, votul este la cetăţenii din comună, iar dânşii am convingerea că vor aprecia şi de data asta candidatul nostru şi ne vor da votul de încredere", a spus preşedintele PSD Olt.

Un alt candidat pentru funcţia de primar al comunei Deveselu va fi cel propus de PNL, Marius Iulian Aliman, fiul fostului primar decedat Ion Aliman.

La alegerile din septembrie 2020, localnicii din Deveselu l-au votat pentru fotoliul de primar pe Ion Aliman, care a decedat cu câteva zile înainte de scrutin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.