Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce s-a auto-intitulat POMPIERUL ATOMIC, Klaus Iohannis se deplasează cu AVIONUL PRIVAT, prin România

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis rade ras

Klaus Iohannis a bătut, luni, un record personal, cel puțin. A reușit să zboare de la un miting al PNL la București, pentru a-i cere demisia șefului DIICOT, Felix Bănilă, în doar 80 de minute, cu tot cu deplasarea la aeroport, la Cluj-Napoca, dar și la București, spre Palatul Cotroceni.

Luni, la ora 18:35, Klaus Iohannis se afla la Cluj-Napoca, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Nord-Vest, unde își termina discursul susținut. De altfel, s-a și aflat, fără prea multe detalii, de la Ludovic Orban, că el trebuie, ca de obicei, să își scurteze discursul, lăsând de înțeles că președintele trebuie să plece mai repede. Am aflat, în scurt timp, la ora 19:08, care era motivul. Administrația Prezidențială anunța că Iohannis va susține o declarație de presă de la Palatul Cotroceni la ora 20:15.

Așadar, de la ora 18:35, când a coborât de pe scenă, până la ora 20:17, când a apărut în sala de la Cotroceni, Iohannis a ajuns, de la Cluj-Napoca la București, cu un aparat de zbor. Cum niciun avion de linie nu era programat la ora respectivă, ar rămâne varianta unui charter sau a unui zbor cu elicopterul. Dar, conform informațiilor STIRIPESURSE.RO, deplasarea cu elicopterul, în această perioadă a anului, nu este agreată, din cauza întunericului. Rămâne de concluzionat că președintele Klaus Iohannis a făcut deplasarea cu un avion privat.

Klaus Iohannis a avut la dispoziție o oră și 40 de minute ca să iasă din sala de la Cluj-Napoca, unde a participat la un eveniment politic, și să ajungă la tribuna Administrației Prezidențiale, de unde i-a cerut demisia șefului DIICOT, Felix Bănilă, dar a certat-o și pe Viorica Dăncilă pentru vizita în SUA. Însă, din cele 100 de minute, cel puțin 20 ar fi pierdute pentru deplasarea din Cluj-Napoca la aeronavă, precum și aterizarea de la București, pe Aeroportul Otopeni. Distanța aeriană dintre București și Cluj este de aproximativ 320 de km. O distanță pe care președintele a făcut-o în timp record, având la dispoziție numai 80 de minute. De regulă, avioanele de linie parcurg distanța dintre capitală și reședința județului Cluj în aproximativ 60 de minute. De altfel, președintele Iohannis a apărut la intervenția de la Cotroceni în aceeași ținută pe care a avut-o și la Cluj-Napoca, semn că nu a avut timp să se schimbe. Autointitulat ”pompierul atomic”, Iohannis a dovedit că se mișcă repede când trebuie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.