Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce s-a îmbătat din nou, Gabi Tamaș își REZILIAZĂ contractul cu Hapoel Haifa: Fundașul s-ar putea întoarce în România

www.click.ro
Gabi Tamaș

Situaţia lui Gabriel Tamaş (35 de ani) la Hapoel Haifa a devenit tot mai dificilă în ultimele luni, iar fundaşul român este aproape să se despartă de clubul israelian la care a evoluat în ultimele două sezoane.

Din informaţiile ProSport, Tamaş negociază rezilierea contractului cu patronul Yoav Katz, motivul principal fiind reprezentat de anumite probleme interne din cadrul clubului. Vestea vine la doar câteva zile după ce Hapoel Haifa anunţase oficial că românul şi-a prelungit contractul pe un sezon, în urma unei întâlniri cu patronul şi antrenorul Haim Silvas.

Citește și: Atac dur la adresa lui Rareș Bogdan și Moise Guran: Incitatori populiști

Între timp, Gabriel Tamaş a fost dat dispărut de la echipa sa. Fundaşul se află în România, alături de Hapoel Haifa, care va disputa un amical, luni cu Rapid. Jucătorii au primit liber de la antrenor şi au ieşit în oraş, la un local de pe Şoseaua Nordului. Aceştia s-au întors în camerele lor, iar Tamaş ar fi rămas în oraş. În dimineaţa de duminică, reprezentanţii clubului au încercat, conform presei din Israel, să-l contacteze pe fundaşul român, dar acesta nu a putut fi găsit.

Patronul echipei, Yoav Katz, a reacţionat cu privire la acest incident, după ce i-a mai acordat o şansă lui Gabriel Tamaş: ”Momentan vizitez Bucureştiul, nu sunt la antrenament. Am auzit de situaţie, mă voi duce acolo şi vom examina situaţia”, a spus patronul lui Hapoel Haifa.

Citește și: Mega-eveniment pentru Klaus Iohannis! Când și unde va avea loc .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.