Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce s-a încheiat gala FIFA 'The Best', spaniolii de la Marca au acordat premiile 'The Worst'

renasterea.ro
fotbal

După ce s-a încheiat gala FIFA "The Best", spaniolii de la Marca au acordat premiile "The Worst", dedicate celor mai slabe performanţe din sezonul trecut, scrie Mediafax.

Gruparea Hapoel Beer Sheva a primit distincţia pentru cea mai mare gafă care a condus la un gol. Faza respectivă a avut loc pe Arena Naţională, la meciul dintre FCSB şi Beer Sheva, din grupele Ligii Europa. Florinel Coman a fost omul care a profitat de eroare adversarilor şi a marcat unul dintre cele mai uşoare goluri ale carierei.

FCSB s-a calificat matematic în 16-imile Ligii Europa în stagiunea precedentă după ce a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Hapoel Beer Sheva. Florinel Coman a deschis scorul în minutul 31, după o eroare a adversarilor. Trei fundaşi, alături de portarul Goresh, s-au autoinvitat pentru a juca balonul aflat în suprafaţa de pedeapsă, iar Florinel Coman a profitat şi a împins balonul în plasă pentru 1-0. Hapoel a egalat la scurt timp, prin Sahar. Pentru FCSB a urmat dubla cu Lazio, în urma căreia aventura europeană a ajuns la final.

Citește și: Samuel Eto'o: 'Pentru noi, Leo Messi va fi mereu cel mai bun jucător din lume'

"Premiaţii" galei "The Worst" au fost: Loris Karius (cel mai slab portar), Victor Lindelöf (cel mai slab fundaş), Wesley Sneijder (cel mai slab mijlocaş) şi Alexis Sanchez (cel mai slab atacant). A fost alcătuită şi cea mai slabă echipă a sezonului trecut: Karius - Lindelöf, Bonucci, Howedes - Ganso, Bakayoko, Sneijder, Ozil - Alexis Sanchez - Vietto, Iheanacho.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.