Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce s-a lăudat că a dat afară 'pilele' din Guvern, Orban primeşte o replică de la fiul lui Adrian Năstase: 'A făcut o declaraţie nefericită'

facebook.com
Mihnea Nastase

Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, îi dă o replică lui Ludovic Orban, după ce noul prim-ministru a afirmat că a semnat mai multe decizii de eliberare din funcţie a unor "pile" şi "fii", presa făcând legătura cu decizia care îl vizează pe fiul lui Năstase. Mihnea Năstase, explică faptul că a părăsit din proprie iniţiativa funcţia deţinută la Guvern, funcţie onorifică şi neremunerată.

"A fost o decizie de onoare pentru un mandat onorific!

In perioada 25 iulie - 04 noiembrie 2019, am functionat in calitatea de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei. Vreau sa precizez si sa subliniez faptul ca aceasta functie a fost neremunerata.

Astazi am vazut ca domnul Orban a facut o declaratie nefericita (un fapt destul de des intalnit), preluata de o parte din presa.

Am considerat normal ca in momentul in care a incetat activitatea guvernului Dancila, sa iau o decizie de onoare pentru un mandat onorific.

Demisia mea a fost inaintata doamnei prim-ministru Viorica Dancila pe data de patru noiembrie, nu domnului Orban. Anexez la acest comunicat de presa o poza cu demisia inaintata"; scrie Mihnea Năstase pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a declarat, la începutul ședinței de Guvern, că cere curățarea instituțiilor publice de persoane puse pe alte criterii decât competența, dând exemplul funcțiilor de consul general sau a secretarilor de stat. Până acum au fost eliberați din funcții fiii lui Năstase și Buzatu.

Deja am început să semnez decizii și aștept să fac febră musculară de la a semna decizii de demitere a secretarilor de stat, consilierilor, secretari generali și alte categorii care depind de miniștri și de premeier, pentru că trebuie să aducem înapoi competența, profesionalismul, integritatea. Trebuie să terminăm cu pilăraia, cu nepotismul. Am semnat ieri niște decizii 'băiatul lui', 'băiatul lui', așa mai departe, se vor vedea când vor publicate în MO", a mai spus Orban.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.