Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce s-au lăudat că ucrainenii se fac de rușine, rușii anunță dezastru în Crimeea: rețelele de televiziune au picat!

depozit crimeea

Difuzarea unui număr de posturi de televiziune în Crimeea a fost blocată, iar semnalul a fost oprit, a declarat Oleg Kriucikov, consilier al liderului (desemnat de ruşi, n.r.) din Crimeea, pe canalul său de Telegram. Potrivit lui Oleg Kriucikov, televiziunea digitală terestră şi toate multiplexurile funcționează în regim obişnuit. În același timp, Kriucikov nu a specificat ce posturi TV canale au fost blocate, scrie Rador.

Ieri, rușii anunțau că atacurile Ucrainei sunt respinse ca în joacă

Apărarea antiaeriană rusă a doborât în noaptea de sâmbătă spre duminică până la nouă drone deasupra peninsulei Crimeea, a declarat şeful prorus al peninsulei anexate, Serghei Axionov, citat de EFE, scrie Agerpres.

Bateriile antiaeriene au doborât cinci dintre aparatele aeriene fără pilot, în timp ce restul au fost scoase din uz de sistemele de război radio-electronic şi nu şi-au atins ţintele la Djankoi, a declarat Axionov pe contul său de Telegram.

Totuşi, căderea uneia dintre drone a provocat pagube în oraşul Djankoi, unde a avariat două maşini şi a spart geamurile la trei case.

De asemenea, el a afirmat că o dronă neexplodata a aterizat în curtea unei case, ceea ce a obligat chemarea geniştilor şi evacuarea a aproximativ 50 de persoane.

Foto: Arhivă

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.