Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După contra dură primită de la Tăriceanu, Teodorivici primește și o urecheală de la un vicepreședinte PSD: 'O ieșire publică nefericită'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Eugen Teodorovici

După ce Tăriceanu l-a urecheat pe Teodorovici, spunându-i să îşi ţină părerile în ce priveşte Ministerul Energiei pentru el, Doina Pană a afirmat duminică la Antena3 că ieșirea ministrului Finanțelor cu privire la OUG114 a fost „nefericită”.

Doina Pană a spus că orice act normativ este „perfectibil”, iar ministrul Eugen Teodorivici s-a grăbit când a ieșit în public să spună că cei care speră ca OUG 114 va fi modificată „să nu mai spere, pentru că speră degeaba”.

Experiență de neuitat - Cum a trăit Ion Cristoiu episodul 'alertă cu bombă la România Tv'

Totodată, vicepreședintele PSD a spus despre Eugen Teodorovici că este un profesionist, dar o discuție despre OUG114 trebuie să aibă loc în coaliție.

„Nu, poziția exclus. Domnul Teodorovici e un profesionist. Din punctul meu de vedere domnul Teodorovici a greșit politic. Din punctul meu de vedere a fost nefericită ieșirea dumnealui publică, până să fie tranșată situația. Au fost discuții foarte multe chiar înainte de a se ieși cu ordonanță de urgenă. E o ordonanță foarte bună și se referă la taxa pe lăcomie. Taxa apare în momentul în care faci exces, faci abuz. Spectrul e foarte larg și atunci există un speță două unde poate fi făcută o ajustare. Se va stabili și exact ce se întâmplă cu modificarea acestei taxe pe lăcomie. Ea nu dispare, ea rămâne, dar cu mici ajustări”, a explicat Pană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.