Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După dezvăluirile STIRIPESURSE, Alina Gorghiu l-a chemat 'la raport' pe șeful ANP în scandalul 'vilei' lui Truică din penitenciar (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
Alina Gorghiu

După dezvăluirile STIRIPESURSE, Alina Gorghiu l-a chemat 'la raport' pe șeful ANP în scandalul 'vilei' lui Truică din penitenciar (surse)

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, l-a chemat, miercuri dimineață, pe șeful Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) la minister pentru a-i cere explicații după dezvăluirile STIRIPESURSE.RO privind 'vila' milionarului Remus Truică de la Penitenciarul Jilava/

Alina Gorghiu s-a arătat revoltată de informațiile ieșite la iveală cu privire la ceea ce se întâmplă la Jilava și i-a cerut lui Dan Halchin să rezolve urgent problema.

Potrivit surselor noastre, ministrul Justiției i-a spus șefului ANP că nu are nevoie de scandaluri în această perioadă. De altfel, pe holurile ministerului se vorbește că directoarea de la Jilava, Cristina Teoroc, ar urma să fie demisă sau i se va cere să iasă la pensie.

Și sindicaliștii din penitenciare au reacționat dur după ce au auzit de ceea ce se întâmplă la Penitenciarul Jilava.

"Să-i- facă și lac să se plimbe ca la Snagov, cu barca. Așa ceva este revoltător! Asta în condițiile în care polițiștii de penitenciare stau în condiții greu de imaginat, la temperaturi de 50 de grade și cu ploșnițe și șobolani care aproape că le sunt colegi. Îi mănâncă gângăniile, iar unii dintre deținuți sunt tratați regește", a spus, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, Cosmin Dorobanțu, președintele Federației Sindicatelor din Administrația Nationala a Penitenciarelor (FSANP).

Citește și: Vila din pușcărie! Unul dintre bogații României, închis la Jilava, și-a amenajat celulă cu AC și condiții de 5 stele

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.