Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După faptă, și răsplată! Un bărbat din Bacău și-a asfaltat singur strada plină de gropi. Primăria îl amendează pentru lucrarea ilegală / Video

Radu Pop
Captură video
strada asfaltata Bacau

După faptă, și răsplată! Un bărbat din Bacău și-a asfaltat singur strada plină de gropi. Primăria îl amendează pentru lucrarea ilegală

Un muncitor din Bacău s-ar putea alege cu dosar penal și amendă. Bărbatul, angajatul unei firme de asfaltări din oraș, a turnat asfaltul rămas de la o altă lucrare pe strada unde locuia, care era plină de gropi.

Pentru că a rămas destul material de la ultima lucrare, un muncitor din Bacău a decis să meargă pe o stradă cu foarte multe gropi din oraș și să asfalteze cât poate din ea. A reușit să acopere un petic și de zece metri, treabă pentru care a fost felicitat de localnici.

Primăria îl va amenda

Unul dintre vecini, mulțumit de ajutorul primit a filmat reparațiile și le-a postat pe o rețea de socializare. Așa au aflat și polițiștii care îl acuză pe bărbat că a făcut lucrări fără drept pe spațiul public și riscă să fie tras la răspundere pentru că lucrarea pe care a făcut-o este ilegală spun autoritățile locale, potrivit antena3.ro.

"În cartierul respectiv se desfășoară un contract de reparare a stratului de asfalt. Strada în cauză nu este inclusă în acest contract, întrucât acolo urmează să se desfășoare lucrări de înlocuire a rețelelor de apă și canalizare", a declarat Andreea Negru, purtător de cuvânt Primăria Bacău.

Oamenii spun că pe această stradă nu au mai fost făcute reparații ale carosabilului de ani buni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.