Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Mihai Tudose, un alt lider CONFIRMĂ că există scrisoarea de DEMITERE a lui Liviu Dragnea: 'Vom stabili totul la CEX'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

Mihai Tudose e primul lider care a anunțat că celebra scrisoare în care se cere demiterea lui Liviu Dragnea există! El a declarat că nu a semnat scrisoarea în care mai mulţi lideri ai partidului în cer lui Liviu Dragnea să se retragă din fruntea formaţiunii politice.

După Tudose, un alt greu al partidului a avut curajul să confirme existența epistolei. El a spus că nu a fost prezentat conținutul scrisorii pentru că nu s-au strâns numărul necesar de semnături, 31, pentru convocarea CEX.

”Scrisoarea există! Nu vrem să ne scoatem ochii în public, dacă îi scoatem, îi scoatem în CEX. Vom stabili totul la CEX, care va fi convocat după referendumul pentru familie. Va apărea și în spațiul public când numărul semnatarilor va depăși 30. Când ai o majoritate poți să o prezinți.”, a spus Daniel Tudorache, primar al Sectorului 1, la Antena 3.

Citește și: Acum s-a aflat! Cine avea cel mai mare salariu pe vremea lui Nicolae Ceaușescu – Fostul dictator nu a fost cel mai bine plătit om din România în perioada în care a condus țara .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.