Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Paul Grigoriu, a dispărut încă o voce legendară a radioului românesc - VIDEO

lumanare

În ziua în care a murit realizatorul de emisiuni radio Paul Grigoriu, a dispărut şi o altă voce legendară a radioului românesc. Valeriu Ștefan, profesionist de excepţie al radioului public, realizator de emisiuni și cantautor, a murit vineri, 4 aprilie, se anunță într-un comunicat al Radio Romania.

Vezi şi: A murit Paul Grigoriu

Figură emblematică a mass-media din Moldova şi a postului Radio România Iași, Valeriu Ştefan a fost permanent în contact cu ascultătorii săi încă din anii '90. Împreună cu echipa radioului a poposit deseori în mijlocul locuitorilor din Moldova, vorbindu-le oamenilor despre istoricul, tradiţiile şi obiceiurile locurilor.

"De-a lungul carierei sale profesionale a ştiut, cu experienţă, abilitate şi profesionalism, să adune în jurul său şi să îndrume numeroși tineri, pe care i-a regăsit ulterior în multe alte instituţii media din țară. Cu mult talent și cu o voce remarcabilă, Valeriu Ștefan va rămane în memoria tuturor ca un autentic jurnalist, creator de radio, învățător, cantautor. Îți spunem, cu respect, Rămas bun Valeriu Ștefan!", se mai precizează în comunicatul Radio România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.