Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După plecarea de la FCSB, Duckadam vorbește detașat despre club: 'Nu-mi imaginam că sunt atât de slabi'

adevarul.ro
Helmuth Duckadam

Fostul portar Helmuth Duckadam se va ocupa de afacerea sa și nu mai este tentat să lucreze cu nicio echipă de fotbal după plecarea de la FCSB, potrivit Mediafax.

Helmuth Duckadam spune în primul său interviu pentru MEDIAFAX după plecarea de la FCSB că viața sa este mult mai relaxată acum.

"Exista un mic stres, care acum nu mai există. Am luat decizia că nu voi mai fi la nicio echipă. Şi nu voi face politică niciodată, cu toate că am avut o ofertă din partea preşedintelui Senatului să-i fiu consilier pe probleme de sport, dar reacţiile au fost destul de dure”, a spus Duckadam.

Acesta precizează că, în continuare, va face ce știe și se va concentra să își valorifice imaginea dar se va ocupa și de site-ul său de echipament sportiv, cu mănuşi, cu tot ce înseamnă sport.

”A fost o perioadă de 10 ani, cu bune şi cu mai puţin bune, dar în general eu sunt mulţumit de ceea ce am făcut. Cred că am reuşit să menţin imaginea cât mai bună şi la acele meciuri internaţionale cred că am reprezentat cu cinste FCSB-ul”, a subliniat fostul portar.

Citește și: Silviu Mănăstire spulberă anchetele lui Tolontan referitoare la mafia care acționează în colaborare cu Poliția Locală Sector 4: ‘Pistol cu apă’

Întrebat despre relația cu Gigi Becali, Helmuth Duckadam recunoaște că nu prea a mai avut relaţie în ultima perioadă.

”Eu îi mulţumesc domnului Becali pentru că dânsul m-a ajutat de-a lungul anilor foarte mult, pe mine şi pe familia mea. Îi rămân recunoscător, dar practic cu FCSB nu mai am nicio legătură”, a mai spus Helmuth Duckadam.

FCSB a câştigat joi cu Dinamo în meciul tur din semifinalele Cupei României. A fost 3-0 pentru FCSB şi Duckadam a rămas surprins de evoluţia dinamoviştilor.

"Suntem practic calificaţi în finală Cupei României, într-o finală FCSB - Sepsi. E şansa de a câştiga, după mulţi ani, un trofeu. Cât priveşte aceşti tineri, sunt foarte talentaţi. Au avut o şansă, că nu s-a jucat cu spectatori, pentru că vă daţi seama ce era pe stadionul Dinamo, ce presiune era pe aceşti băieţi. Aşa că au jucat mai relaxat. Vom vedea în continuare ce se va întâmpla pentru că deocamdată FCSB este obligată să îi folosească având atâţia jucători accidentaţi”, a subliniat acesta.

Citește și: Dialog spumos între avocata lui Liviu Dragnea și Marian Ceaușescu: ‘Nu fugiți!’, ‘Eu nu fug, plec!’

Duckadam s-a arătat mirat că jucătorii de la Dinamo, care au experienţă şi sunt jucători care au salarii cât toată Academia la un loc, nu au făcut faţă celor de la FCSB.

”Eu am fost surprins de jocul foarte slab al lui Dinamo şi cred că vor avea probleme mari în continuare, deoarece sunt în zona retrogradării şi cu jocul pe care l-au arătat, cel puţin ultimele două, vor avea probleme deosebite. Să vedem ce se va întâmpla şi în următoarele jocuri, cu echipe mai puternice, cum va fi Craiova, cum va fi Astra, să vedem cum se vor descurca cu CFR aceşti jucători tineri", a mai spus Duckadam.

Dinamo este pe penultimul loc în play-out. Duminică, întâlneşte Voluntari de la ora 17:00.

FCSB este pe locul 3 în play-off şi luni, de la ora 20:00, joacă la Giurgiu, cu Astra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.