Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După preluarea șefiei știrilor Europa FM, Alice Iacobescu ajunge la catedră - Ce va preda la Facultatea de Jurnalism

Foto paginademedia.ro
alice iacobescu digi24

După ce a demisionat de la Digi 24 și a trecut la Europa FM, Alice Iacobescu ajunge și la ...facultate notează paginademedia.ro

Jurnalista Alice Iacobescu, șef al știrilor Europa FM de câteva zile, va fi și profesor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București.

Ea va preda un seminar de Tehnici de Redactare de la 1 octombrie, când începe noul an universitar, a declarat pentru Paginademedia.ro Anamaria Nicola, decanul FJSC.

Alice Iacobescu, despre rolul de profesor la jurnalism:

„Avem nevoie de jurnaliști de încredere, responsabili și curajoși, iar ei au nevoie de sprijin și îndrumare ca să devină așa. Este o datorie de onoare pentru mine, ca jurnalist și absolvent al FJSC, să mă implic în formarea viitorilor oameni de presă”, a spus jurnalista citată pe pagina de Facebook FJSC.

Citește și: Gheorghe Dincă face noi mărturisiri! Ce le-a spus colegilor de celulă

Alice Iacobescu a demisionat recent de la Digi24, după cum Paginademedia.ro a anunțat în premieră.

Ulterior, a acordat un interviu pentru Paginademedia.ro, în care a explicat motivele demisiei. A doua a zi a fost scoasă de pe post, deși mai avea aproxiamativ două săptămâni de preaviz.

Vineri a intrat echipa Europa FM ca șef al știrilor, pe locul lăsat liber de Teodor Tiță, care a renunțat la presă pentru a se alătura echipei de campanie a lui Dan Barna, candidatul USR pentru președinție.

Alice Iacobescu este jurnalist de peste 25 de ani, cu experiență în radio și televiziune. A debutat în radio în 1993, la Delta RFI, a lucrat apoi, timp de 3 ani, la BBC Londra, redacția română. Vine la Europa FM dupa ce a prezentat știri de televiziune mai mult de un deceniu, la Digi24 și, anterior, la Antena 3.

Anamaria Nicola, decanul FJSC, pentru Paginademedia.ro:

„Mă bucur foarte tare că am convins-o pe Alice să ni se alăture de anul acesta la FJSC. Avem o echipă fantastică de colaboratori din industrie, dar întotdeauna e loc de jurnaliști integri și profesioniști care să transmită studenților valorile și cunoștințele care-i vor ajuta să schimbe în bine felul în care se face presă astăzi în România.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.