Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După surpriza de la europarlamentare, când care a primit peste 20.000 de voturi de la români, Kelemen Hunor crede că va repeta figura la prezidențiale

Inquam Photos / Alexandru Buscă
Inquam Kelemen Hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, care a fost desemnat, vineri, la Târgu Mureş, de către Consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU) candidatul formaţiunii la alegerile prezidenţiale, crede că va fi votat şi de către români în alegerile prezidenţiale. La europarlamentare, UDMR a primit peste 20.000 de voturi din județe în care nu sunt maghiari.

"Sper şi sigur că vor exista şi voturi din partea românilor, sunt convins de acest lucru", a declarat presei Kelemen Hunor, la finalul Consiliului Reprezentanţilor Unionali, informează agerpres.ro.

Citește și: Florin Călinescu o nimicește pe Viorica Dăncilă! Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticat

El a evitat să ofere un răspuns referitor la susţinerea pe care UDMR o va acorda vreunui candidat în turul doi al alegerilor prezidenţiale, arătând că este prematur să se pronunţe.

"Trebuie să treci râul când ajungi la râu. Deocamdată suntem aşa de departe de acest râu şi nici nu ştim dacă există pod, dacă e apă, poţi trece cu piciorul pe uscat sau să treci înotând pe malul celălalt. Această întrebare să mi-o adresaţi după 10 noiembrie şi atunci, probabil, vom fi în stare să dăm un răspuns tranşant. Azi este aproape imposibil", a subliniat Kelemen Hunor.

Citește și: Rareș Bogdan pune tunurile pe Tăriceanu! ‘Aţi stat bot în bot cu PSD şi acum faceţi din amnezie o virtute’

În cadrul CRU de la Târgu Mureş, pe lângă desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale, Porcsalmi Balint a fost reales în funcţia de preşedinte executiv al UDMR, iar Hegedus Csilla a fost desemnată purtătorul de cuvânt al Uniunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.