Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După TVR, și Radioul public are mari probleme: Toată conducerea e urmărită de procurori

Astfel, după ce ANAF a pus sechestru pe conturile TVR, acum și Radiul public are mari probleme. Toți membrii Consiliului de Administrație al SRR sunt audiați de procurori. Conform informațiilor noastre, dosarul a fost început de DNA, care și-a declinat competența în favoarea PÎCCJ. La mijloc ar fi preluarea de către SRR, prin cumpărare, a unor acțiuni ale unei societăți din Chișinău pentru înființarea Radio Chișinău. Vizat este și Eugen Tomac, liderul PMP.

Vezi şi: Eugen Tomac şi Ducu Bertzi, suspecţi într-un dosar al Parchetului General

Cântăreţul Ducu Bertzi, membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), a fost audiat joi la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în legătură cu modul de înfiinţare, în 2011, a Radio Chişinău de către SRR împreună cu Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Citeşte şi: Cântăreţul Ducu Bertzi, audiat la Parchetul General

"Contextul s-a datorat faptului că întreg Consiliul de Administraţie al SRR, numit în 2010, este audiat în dosarul 664/P/2013 cu privire la modul de înfiinţare, în 2011, a Radio Chişinău, de către SRR împreună cu Departamentul pentru Românii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, condus în acea perioadă de domnul Eugen Tomac. Audierile de la Parchetul General se află în curs şi deocamdată nu putem face alte declaraţii", se precizează în comunicatul casei de avocatură.

VEZI AICI COMUNICATUL ORIGINAL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.