Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După valul de critici, Vlad Voiculescu schimbă mesajul! Ce le recomandă românilor pentru seara de Revelion

playtech.ro
Vlad Voiculescu

După mesajul viral transmis miercuri de Ministerul Sănătății, în care românii erau îndemnați să stea acasă de Revelion ca să scadă riscul răspândirii COVID-19, MS revine cu o altă recomandare: „În seara asta ia în brațe oamenii dragi cu care împarți acoperișul”.

„Știm că nu a fost ușor anul acesta, ne-a dat tuturor viața peste cap. Totuși, mai este puțin până când o să ne întoarcem la normal cu ajutorul vaccinării. În seara asta ia în brațe oamenii dragi cu care împarți acoperișul și bucurați-vă. #stămacasă pentru ca Revelionul următor să fie cu prieteni, familie și multe, multe îmbrățișări. Merităm”, este mesajul transmis joi de Ministerul Sănătății.

Fost membru CSM: Referendumul pe justiție a fost o cacealma politică

Cu o zi în urmă, Ministerul Sănătății avea un mesaj pentru români: „Stai acasă revelionul acesta. Vei ajuta să scadă riscul răspândirii COVID-19 și vei ajuta personalul medical din prima linie să respire, pentru că acum se sufocă sub presiunea cazurilor. Mii de medici și asistenți medicali luptă în prima linie cu pandemia. Au grijă de noi și acum e timpul ca noi să avem grijă de ei. Merită”.

Cel din urmă are peste o mie de comentarii, majoritatea critice. Oamenii scriu în comentarii că la alegeri mesajul a fost să iasă din case, iar acum sunt îndemnați să stea acasă. Alții se plâng că fac sacrificii, iar autoritatățile au apărut de mai multe ori încălcând regulile.

„Mai promovați și obiceiuri sănătoase cum ar fi: alimentație potrivită, activitate fizică și socializare. Toate acestea îmbunătășesc sistemul imunitar prin diferite metode dovedite științific! în caz că Ministerul Sănătății - România, a uitat..”, „Ca și altă dată, să stăm noi în casă, iar voi să petreceți și să nu fiți văzuți!!”, „Stați închiși că și psihiatrii au nevoie de pacienți” - sunt doar câteva comentarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.