Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DURERE FĂRĂ MARGINI Cine sunt cele 4 fete care au murit în teribilul accident de joi: A cincea e în stare GRAVĂ - VIDEO + FOTO

Patru tinere au pierit, joi, într-un cumplit accident feroviar produs la Jibou, în județul Sălaj! Mădălina, Sara, Claudia și Maria, cu vârste cuprinse între 20 și 21 de ani, au murit pe loc, după ce mașina lor a fost lovită de un tren. Șoferița mașinii, Sanda Ungur, a fost transportată în stare gravă la spital.

Ele ar fi avut o şansă dacă nu ar fi ocolit Pasul Mesteacăn din cauza gropilor din asfalt. Cele patru tinere se întorceau de la Cluj-Napoca unde participaseră la festivitatea Absolvenţilor Universității Tehnice, scrie observator.tv.

Citește și: Ea este câștigătoarea show-ului Ferma Vedetelor: Ce va face cu banii

Potrivit rudelor, în loc să urmeze drumul cel mai scurt către casă, Sanda Ungur, tânăra care se afla la volan, a ales o rută ocolitoare din cauza craterelor din asfalt de pe drumul din zona Pasului Mesteacăn.

Fetele care au murit erau din Maramureș și studiau la facultăți din Baia Mare, Cluj și Oradea.

Citește și: Se pensionează la 101 ani: Cine este cel mai bătrân salariat din România și unde a lucrat

Potrivit profilului Facebook, Sara era din comuna Sălsig, Maramureș, trăia în Baia Mare și studia economia la Universitatea de Nord Baia Mare.

Madalina Parja era din satul Sat-Șugatag, Maramures, și studia agronomie la Universitatea din Oradea și Administrarea afacerilor - Economia Firmei la Universitatea de Nord Baia Mare.

Maria Șteț era tot din satul Sat-Șugatag, Maramureș, și studiase la Colegiul National "Dragos Voda" Sighetu Marmatiei.

Citește și: Judecătorii au decis: Ce cuvânt nu mai poate fi utilizat în reclamele la BERE

Claudia Barboș era din Ciocotis, Maramures, și învăţase la Liceul Teoretic Emil Racovita Baia Mare. Potrivit profilului de facebook, studia administrarea Afacerilor - Economia Firmei la Universitatea de Nord din Baia Mare.

Banchetul de absolvire de la Facultatea de Ştiinţe din Cluj Napoca a fost anulat, iar banii strânşi cu ocazia acestui eveniment vor fi donaţi în integralitate familiilor îndoliate. Universitatea Tehnică din Cluj Napoca a anunţat arborarea steagului negru în memoria celor patru studente care au murit în carnagiul de la Jibou.

Citește și: Veste imensă pentru Simona Halep: Cadou FABULOS pentru liderul mondial – va primi ceva unic în România

La facultatea unde învăţau fetele, colegii şi profesorii au făcut un altar cu fotografiile lor. Azi, Sanda Ungur, tânăra care se afla la volanul autoturismului spulberat de tren şi singura supravieţuitoare, a fost mutată de la spitalul din Zalău la spitalul din Baia Mare. Starea ei este stabilă, cu previziuni optimiste din partea medicilor.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.