Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dusan Uhrin, antrenor Dinamo: 'Fabbrini acuză unele probleme medicale şi îl vom pierde o lună'

www.jurnalistii.ro
Dinamo

Dinamo este în faţa unui nou duel dificil după meciul pierdut la Giurgiu cu Astra, scor 3-2. ”Câinii” vor înfrunta în Cupa României una dintre cele mai bune echipe din Liga 2, UTA Arad. Dusan Uhrin se confruntă cu probleme de lot înainte de această partidă, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Misterul a fost elucidat! De ce nu l-au reținut polițiștii pe olandezul ucigaș la plecarea de pe aeroport

Antrenorul de 51 de ani al ”câinilor” nu-l va avea la dispoziţie pe italianul Diego Fabbrini (29 de ani) pentru această partidă. Mijlocaşul a ieşit accidentat în repreiza a doua a meciului cu Astra, fiind înlocuit cu Kevin Bru. "Avem ceva probleme de efectiv, Fabbrini acuză unele probleme medicale şi îl vom pierde pentru aproximativ o lună. Vom avea o săptămână dificilă pentru că jucăm 3 meciuri în doar 6 zile, meciuri importante pentru care trebuie să fim pregătiţi", a spus Uhrin, pentru Telekom Sport. Astfel, cel mai probabil, Fabbrini va rata derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, programat pe 5 octombrie.

Dinamo ocupă locul zece cu zece puncte, la un singur punct în spatele rivalei FCSB. Pentru ”câini” urmează duelul cu FC Voluntari în Liga 1, iar după îşi vor măsura forţele cu rivala FCSB. Gaz Metan este ultima adversară din acest tur de campionat pentru formaţia lui Dusan Uhrin.

Citește și: Gigi Becali și-a chemat fina în fața judecătorilor- Suma uriașă pe care i-o datorează Gabriela Firea

Fabbrini a semnat cu Dinmo în această vară, după ce ”câinii” au încercat să-l aducă şi la începutul acestui an, dar acesta a preferat să semneze cu CSKA Sofia. Mijlocaşul italian şi-a început cariera de la Empoli, iar în CV-ul său a mai bifat nume precum: Udinese, Palermo, Watford, Millwall, Birmingham, Middlesbrough, Spezia, Real Oviedo şi FC Botoşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.