Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Duşmanii au devenit prieteni: Ce a spus Victor Puţurcă despre băiatul lui Gică Hagi

victor piturca

Victor Pițurcă l-a analizat pe Ianis Hagi și dezvăluie că el îl remarcase pe fiul "Regelui" de foarte mult timp. I-a făcut și o descriere. "Mie mi se pare extraordinar, adică eu eram cu ochii pe el de-acum câțiva ani și am spus că va ajunge un fotbalist mare. Ei, bine, nu prea mi-a plăcut în momentul când a fost transferat la Fiorentina. Cel puțin eu, din afară, mi-aș fi dorit să mai joace la Viitorul, fiindcă avea nevoie să joace la nivelul ăsta, însă e un jucător plin de calități. Lovește mingea cu ambele picioare, joacă poziție viitoare foarte rapid, ceea ce nu făcea Gică. În schimb, are probleme fizice, la forță. Gică avea forță formidabilă. Ianis nu are, dar aici se poate lucra", a declarat Victor Pițurcă la DigiSport.

...despre calitățile sale: "E mai fin decât Gică Hagi. Gică, în general, avea și o tehnică foarte bună. Se remarca prin forță și prin lovirea mingii, dar Ianis, în schimb, joacă foarte bine pentru ceilalți din jurul lui, ceea ce Gică, nu făcea, când era tânăr. I-a trebuit mult timp să treacă, să ajungă să joace de maniera asta la maturitate, de-abia după ce a venit la Galatasaray.

În schimb, Ianis vede faza cu câteva fracțiuni de secundă înainte, ceea ce e foarte important pentru un jucător, iar mingea se duce exact acolo unde trebuie".

...despre Viitorul său: "Poate fi acel creator care i-ar trebui echipei naționale, dar are nevoie să joace. La Fiorentina nu cred că poate să joace în momentul ăsta, fiindcă Fiorentina dispune de jucători foarte buni. La Primavera joacă, însă e nevoie de mult mai mult ca să poată să facă saltul la echipa națională, nu poți să aduci un jucător care joacă la Primavera la echipa națională, acest lucru e foarte clar. Dar, din punctul meu de vedere, Ianis nu avea voie să lipsească de la celelalte loturi, aici sunt de acord cu Gică".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.