Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E-drpciv.ro, site-ul ce te ajută să promovezi cu brio examenul de sală la drpciv

facebook.com
auto soferi

Nu există persoană care să nu-și dorească să promoveze cu brio examenul de sală la drpciv. Este absolut firesc. Obținerea permisului de conducere îți dă dreptul să te urci la volanul mașinii și să mergi acolo unde îți dorești, atunci când vrei. Mașina nu mai este de mult timp un moft, ci a devenit o reală necesitate.

Din acest motiv, din ce în ce mai multă lume dorește să-și cumpere o mașină și să obțină cât mai repede permisul auto. Dacă ai bani, poți să-ți cumperi rapid o mașină. Însă permisul auto nu se poate obține la fel de rapid precum mașina.

Pentru a obține permisul auto există câțiva pași de parcurs. În primul rând trebuie faci cursuri de legislație în vederea susținerii examenului de sală. Iar legislația rutieră nu este deloc ușoară. Oricât de mult te vei strădui să înveți legislația rutieră tot nu vei reuși să o înveți cum trebuie dacă nu te vei pregăti suplimentar. Doar așa vei reuși să ai succes la examen.

Cum te poți pregăti cum se cuvine pentru examen? Intrând pe e-drpciv.ro. Acest site de chestionare auto pune la dispoziția utilizatorilor săi toate instrumentele necesare în vederea promovării cu brio a examenului de sală.

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a beneficia de aceste instrumente este să îți faci cont. Odată ce îți vei face cont, vei putea profita de avantajele unui mediu de învățare special implementat de administratorii site-ului, cu scopul de a veni în sprijinul utilizatorilor săi.

Peste 500.000 de utilizatori au folosit până acum site-ul și toți sunt de părere că acest site pune la dispoziția celor care vor să obțină permisul auto, informații foarte utile.

Așadar, îți recomandăm să intri pe site și să-ți faci cont pentru a începe să faci mediul de învățare și apoi chestionare drpciv.

Mediul de învățare pus la dispoziție este singurul mediul de învățare care poate reține întrebările la care utilizatorii au răspuns greșit și salvează sesiunea de întrebări, astfel încât aceștia să poate reveni la ea mai târziu.

Este indicat să faci mediul de învățare de două ori, iar apoi să faci chestionare auto drpciv până ajung indicatorii de performanță pe verde. Indicatorii de performanță se calculează la finalul chestionarului ținând cont de algoritmul dezvoltat de echipa site-ului. Acest algoritm îți arată care este nivelul pregătirii tale și ce punctaj vei obține la sală.

Așadar, îți recomandăm să intri pe site să îți faci cont pentru a putea ține evidența pregătirii și învățării. Dacă vrei să îți faci cont gratuit, te sfătuim să-ți suni instructorul și să-l rogi să-și facă și el cont pe e-drpciv.

Fiindcă știu că foarte mulți instructori nu vor să se implice în pregătirea elevilor și nu vor să le monitorizează nivelul de pregătire înainte de a merge la examen, cei din echipa acestui site au creat pentru aceștia o secțiune specială numită Instructori auto, unde se pot înscrie gratuit. Este singurul site care oferă această facilitate. După ce își face cont, poate genera pentru tine un cont de elev, pentru ca și tu să poți utiliza site-ul gratuit în baza codului oferit.

Generarea codului de activare este gratuită, instructorul nu va trebui să plătească nimic pentru el. Dacă instructorul tău acceptă să se înscrie și să-ți genereze acest cod îți vei putea da seama de următoarele lucruri:

- instructorul tău vrea să te ajute;

- este interesat de pregătirea ta pentru examen;

-vrea să afle de unde înveți, cât înveți și cât de corect înveți.

Instructorii buni își doresc ca elevii lor să aibă succes la sală din prima încercare. Dacă instructorul tău îți va monitoriza pregătirea, tu te vei pregăti cum se cuvine și vei putea să promovezi sala cu brio. Nu vei pica examenul așa cum se întâmplă cu elevii care se pregătesc superficial.

Dacă instructorul tău nu vrea să-și facă cont, înseamnă că a vrut doar să-ți ia banii pentru orele practice. Este doar vina ta fiindcă nu ai știut să-ți alegi instructorul. Dar asta nu înseamnă că tu trebuie să renunți să intri pe e-drpciv.ro pentru a te pregăti cum se cuvine. Dimpotrivă, trebuie să urmezi exemplul celorlalți utilizatori care au folosit site-ul și care au promovat sala cu brio.

E-drpciv îți arată calea spre succes, urmeaz-o și nu vei regreta!

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.