Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EȘEC la negocieri: USR-PLUS a decis să NU o propună pe Ioana Mihăilă ca ministru al Sănătății! Pista Vlad Voiculescu este și ea abandonată

USR PLUS
Ioana Mihaila

Ioana Mihăilă, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, nu mai are şanse de a fi nominalizată pentru postul de ministru. Mihăilă, medic endocrinolog, deţine împreună cu soţul său o clinică medicală, a candidat la Primăria Oradea şi, potrivit propriilor declaraţii, s-a înscris în PLUS din prima zi de existenţă a partidului, a ieșit din cursa pentru șefia ministerului.

Totodată, nici Vlad Voiculescu nu va mai lucra în minister, deși se vehicula ideea că ar putea fi consilier personal al viitorului ministru.

”Sunt știri care nu există, aceea că doamna Mihăilă, fost secretar de stat, a fost nominalizată ministru și Vlad Voiculescu ar fi urmat să fie consilier onorific nu există. Prima parte e o non-știre, niciuna nu există.”, a precizat, la România TV, Cristian Seidler, deputat USR-PLUS.

Citește și: BIOGRAFIA Ioanei Mihăilă, pe surse propunerea USR - PLUS pentru Sănătate: medic și patron de clinică privată, a ÎMPRUMUTAT partidul cu ZECI de mii de lei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.