Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E groasă rău pentru Voiculescu: Judecătorii au decis confiscarea sediului Antenei 3

dan voiculescu

Judecătorii îi dau o nouă lovitură mogulului Dan Voiculescu. Şeful Antenelor se află după gratii, iar acum ar putea primi o nouă veste rea.

ANAF a cerut lămuriri de la Curtea de Apel, instanţa care a judecat dosarul ICA, în legătură cu executarea deciziei de confiscare a sediului Antenei 3. Răspunsul instanţei a venit. Judecătorii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea de la Curtea de Apel Bucureşti au stabilit că nu există niciun impediment pentru ca ANAF să confişte imobililele dobândite de Voiculescu prin privatizarea frauduloasă a ICA.

Citeşte şi: Piedone is back in business: Anunțul făcut de fostul primar al Sectorul 4 din București

În solicitarea către instanţă, funcţionarii statului au arătat că se lovesc de o serie de tertipuri procedurale ridicate de avocaţii firmelor lui Dan Voiculescu. Conform sentinţei din dosarul ICA, terenurile şi clădirile trebuie să intre în proprietatea statului libere de orice sarcini. Asta înseamnă că, în momentul în care statul le preia, acele clădiri sau terenuri nu trebuie să facă obiectul unui credit bancar sau al unui contract de închiriere, au susţinut avocaţii lui Voiculescu.

Vezi şi: Gabriel Oprea l-a 'îngropat' pe procurorul general: I se cere demisia lui Tiberiu Niţu

Iar clădirea în care funcţionează televiziunea Antena 3, fondată de fostul senator, este închiriată de la o altă societate (la care acţionari sunt tot membrii familiei Voiculescu – n.r.). Contractul dintre cele două firme a fost invocat pentru a amâna, pe perioadă nedeterminată, decizia instanţei de confiscare a clădirii. În două dintre procesele deschise pentru a bloca Fiscul, judecătorii au stabilit că Antena 3 nu poate fi dată afară din clădirea inchiriată de la Antena Group, atâta timp cât durează contractul de închiriere. Însă decizia de luni a Curţii de Apel le-a dat verde inspectorilor de la Fisc să preia clădirea, spun cei de la adevarul.

Vezi şi: Monica Macovei, atac furibund la adresa lui Iohannis şi a lui Cioloş: Au făcut blat cu PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.