Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E oficial: Cosmin Olăroiu este noul antrenor al echipei Jiangsu Suning, unde îl înlocuiește pe Fabio Capello

olaroiu

Antrenorul Cosmin Olăroiu a fost numit la conducerea tehnică a echipei chineze Jiangsu Suning, în locul italianului Fabio Capello, care şi-a reziliat contractul cu gruparea din Nanjing, informează eurosport.com.

În vârstă de 48 de ani, Olăroiu a antrenat ultima dată în Emiratele Arabe Unite, pe Al-Ahli Dubai. Fostul tehnician al Stelei a pregătiti în ultimii ani mai multee chipe din Zona Gofului, între care Al-Hilal Riadh, Al Ain Abu Dhabi, dar şi naţionala Arabiei Saudite, la Cupa Asiei pe naţiuni din 2015, anunță News.ro.

Capello, în vârstă de 71 de ani, semnase vara trecută un contract pe 18 luni cu Jiangsu FC, pentru suma de zece milioane de euro, cu obiectivul de a redresa o echipă aflată în zona retrogradării.

Sezonul trecut, Jiangsu Suning a terminat pe locul 12 din 16 echipe, iar după trei etape din actuala ediţie de campionat se află pe aceeaşi poziţie, cu trei puncte. În lotul formaţiei chineze se află fostul mijlocaş brazilian al echipei Chelsea Ramires şi atacantul brazilian Alex Teixeira, care a evoluat la Şahtior Doneţk,  pe vrea când era antrenată de Mircea Lucescu.

Jiangsu Suning a mai fost antrenată de un român, din vara anului 2015 în cea a anului 2016. Petrescu a câştigat Cupa Chinei cu formaţia din Nanjing.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.