Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E OFICIAL: Preşedintele Iohannis, la bilanţul SRI pe anul 2017. Preşedinţii celor două Camere, marii ABSENŢI de la eveniment

captură TV
Iohannis Hellvig bilanț SRI

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns luni la sediul Serviciului Român de Informaţii (SRI), unde participă la prezentarea bilanţului instituţiei pe anul 2017.

Şeful statului a fost întâmpinat de directorul SRI, Eduard Hellvig şi nu a făcut nicio declaraţie la sosirea la eveniment.

Citeşte şi: OFICIAL - Propunerile pentru şefia TVR, validate miercuri în plenul Parlamentului. Ce NUME vor fi chemate la audieri

Preşedintele Iohannis este însă singurul lider de la vârf, şefii celor două Camere afirmând astăzi că nu au primit nicio invitaţie din partea instituţiei.

Dacă Liviu Dragnea le-a spus un "nu" tranşant jurnaliştilor care l-au întrebat dacă a fost invitat la eveniment, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni că nu ştie dacă a primit o invitaţie de participare la şedinţa de bilanţ a Serviciului Român de Informaţii. Tăriceanu a menţionat, însă, că preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI este cel care va fi prezent, din partea Parlamentului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.